Firmaaftaler

Klinik for sundhed og velvære

Zoneterapi styrker og forebygger

FIRMAAFTALER

 

En travl hverdag samt ensidige og gentagne arbejdsstillinger er ofte årsag til mange skavanker.

 

Virksomhedernes største og vigtigste resourse er dygtige medarbejdere. Derfor er det vigtigt at fastholde gode medarbejdere og give dem de bedste arbejdsforhold, så de kan levere et godt stykke arbejde. Derfor kan det være en rigtig god ide at tilbyde sine medarbejdere behandling direkte på arbejdspladsen, både forebyggende og helbredende samt vejledning i hvordan arbejdspladsen kan indrettes.

 

Jeg tilbyder at tage ud til virksomheder og behandle medarbejderne f.eks. en gang om måneden.

 

Mine erfaringer er, at medarbejderne er glade for behandlingen og de kan mærke at det gør en forskel. Zoneterapi og massage har vist sig at give bedre velvære og mindre sygefravær.

 

.

REFERENCER

 

På Fjordvang Efterskole har vi igennem en årrække haft Tina tilknyttet som ekstern fysioterapeut. Hendes opgave er, at give især det praktiske personale forebyggende behandlinger i form af rygmassage og zoneterapi. Det har bevirket at vi har mindsket antallet af sygedage pga. af dårlig ryg osv. For en virksomhed som Fjordvang Efterskole, er det en rigtig god investering at have Tina tilknyttet, og personalet ser altid frem til den mandag i måneden, hvor vi får besøg af Tina.

Forstander

Jacob G. Jørgensen