Referencer

Klinik for sundhed og velvære

Zoneterapi styrker og forebygger

KOLIK

Vi har en dreng på 3 mdr og startede ude ved Tina da han var knap 3 uger. Han pruttede rigtig meget men havde meget bøvl med at komme af med sin afføring og græd rigtig meget. Efter at vi har fået næsten 8 behandlinger zoneterapi har det hjulpet rigtig meget, hvilket som os forældre er rigtig glade for. Den dag i dag kommer han af med afføring stort set hver dag og stadig en masse prutter. Men pointen er at der er gang igen i hans tarmsystem..

Hilsen Pia Mølgaard 😊

REFERENCER

BLÆREBETÆNDELSE

"Efter mange gange med blærebetændelse med pencillin og sulfametizol kure efterfølgende besluttede jeg mig for at prøve zoneterapi hos Tina.

 

Jeg fik også mange gode råd så nu synes jeg at jeg har styr på min blærebetændelse og har det både fysisk og psykisk bedre.

 

Så det vil jeg gerne anbefale."

Esther

MAVEPROBLEMER

 

Jeg har brugt meget fra apoteket, som ikke hjalp så godt på min forstoppelse. Så læste jeg en artikel i avisen, hvor der stod "Fra en gang om ugen til en gang om dagen". Jeg ringede og fik tre gange zoneterapi. Det hjalp rigtig meget på min forstoppelse sammen med at jeg går ture og drikker vand. Så det er jo dejligt.

Hilsen fra en dame fra 1940, K.W.

KOLIK

 

"Skriger dit barn mere end den sover, og kan du se det har ondt, så hjælp dit barn, dig selv og din familie ved at tage af sted til zoneterapi.

 

Vi har en pige på fire, som havde kolik som lille og som senere fik væske i ørerne og asmatisk bronkitis. Alle tre ting har zoneterapi hjulpet på. Nu har vi så fået barn nummer to og han havde også kolik. Så da han var tre uger, tog vi til zoneterapi. Han skreg flere timer i træk og havde svært ved at komme af med afføringen. Han sov i korte stræk a 20-40 min. og kunne være vågen i fem timer, hvor han skreg. Men bare efter to behandlinger kunne vi mærke en forskel og det blev bedre og bedre. Nu har han det godt.

 

Hjælp dig selv og din familie, for når dit barn ikke har det godt, så har man det heller det ikke godt som forældre. Det er det bedste vi har gjort, for vores børn og for os selv."

Jonni og Pia Kristenesen.

PISKESMÆLD OG KRONISKE MUSKELSPÆNDINGER

 

Efter et trafikuheld for snart 10 år siden, har jeg dagligt haft kroniske smerter i hoved, øjne, nakke og arme. Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger og nogle har også givet mig en form for lindring. Men intet har været så smertelindrende som øre akupunkutur. Det har især hjulpet på den konstante hovedpine, som jeg før vågnede op til hver dag. Den mærker jeg nu kun ca. en gang i ugen. Behandlingen har betydet rigtig meget, da det har givet mig langt større overskud og glæde. Det er i hvert fald mange år siden, jeg har haft det sådan. Så jeg er meget glad :-)

Pigen med piskesmæld

VÅDLIGGER HJULPET

Vi har en dreng på 8 år, som var vådligger om natten. Faktisk var 95% af nætterne våde.... Vi har aldrig gjort det til noget problem, at han sov med ble om natten. Men i takt med at han blev ældre, begyndte det og fylde mere og mere for ham - og derved selvfølgelig også os som forældre. Vi havde prøvet forskellige ting inden Tina - der i blandt behandling hos vores egen læge. Men ingenting havde nogen effekt - andet end vi fik en dreng, som blev mere og mere ked af det og indesluttet.

 

Så hørte vi om Tina - og tænkte det skulle have en chance. Og hun har ikke mindre end reddet vores lille familie. Vi har nu en ovenud lykkelig dreng, som er fuldstændig tør hver eneste nat. Der bliver pludselig sovet hos kammerater nu - og man kan komme med på diverse lejre.

 

Behandlingen hos Tina tog cirka et halvt år (Tina havde forberedt os godt på, at det ville være en længere process). Men vi kunne fra hver eneste gang se fremgang, så det var ingen problem og få vores dreng afsted hver gang.

 

Trives vores børn ikke, gør vi det jo heller ikke som forældre. Det er SÅ skønt, at vi har vores dejlige glade dreng tilbage.

Tak Tina