Udtalelser
SPÆNDINGSHOVEDPINE


Efter mange års daglige spændingshovedpine, har jeg allerede efter første behandling, ikke haft hovedpine og ikke haft brug for migræne medicin.

Og derved også fået en bedre nattesøvn.

Tina har også hjulpet mig godt på vej, med at slå bremserne i, koble fra og forstå, at man alligevel er værdsat.

Jeg kan varmt anbefale Tina, lad det ikke vente.

AMP 56 år. 

--------------------------------------------------------------------------------------


Har nu været til behandling hos dig med rigtig god effekt 👍Da jeg startede havde jeg tunge og hævede ben,men du har formået at løsne op,så jeg i dag er blevet bedre "mobil ". Er jeg kommet med andre skavanker har du formået at afhjælpe det med zoneterapi 👍 Kan kun anbefale at booke en tid hos dig og få en snak om behandling.

kh Hanne Vinther Jakobsen 🤗


-----------------------------------------------------------------------------------------------

SELVVÆRD OG TANKEMYLDER


"Tina har hjulpet mig med af få selvsikkerheden, og modet til at gøre nye ting, tilbage. Inden jeg begyndte hos hende, havde jeg meget dårligt selvværd, hvor jeg ikke følte at jeg havde ret til at sige noget godt om mig selv. Jeg havde også store problemer med at gøre nye ting selv, og jeg havde altid brug for en tryghedsperson ved min side. En af mine store ønsker var at få nogle værktøjer jeg kunne gribe fat i når mine tanker løb afsted med mig. Efter jeg har været ved Tina i 6 måneder nu, er der sket en meget stor udvikling. Hun har hjulet mig meget med at styre mine tanker, og jeg er blevet meget mere sikker på mig selv, og hviler mere i mig selv. Udover det har jeg nogle værktøjer som jeg kan bruge når der opstår udfordringer. Den måde hun har hjulpet mig på, har været overskuelig, hvilket har gjort en stor forskel for mig.  Den hjælp hun har giver mig, sætter jeg stor pris på."

Nanna, 19 år


----------------------------------------------------------------------------------------------


HEALING OG SAMTALE


"Jeg er så utrolig glad for de sessions jeg har med Tina. Det gælder både guidede meditationer men i særdeleshed healing har gjort mig godt. Tina har hjulpet mig gennem flere svære og tunge perioder i mit liv, såsom sorg, stress og meget store arbejdsmæssige byrder under Coronaen. Jeg er blevet beriget med en selvindsigt som hjælper mig til at acceptere tingenes tilstand og ro til bare at være tilstede i nuet og lade ting ske uden at min verden styrter i grus. Jeg bruger dagligt flere af de værktøjer Tina har introduceret mig for. Det har gjort mig i stand til at kunne navigere i selv meget voldsomme og ofte emotionelle situationer og fortsat holde jordforbindelsen.

De sidste gange har jeg modtaget power healing. Det har været anderledes men helt fantastisk og jeg har haft de vildeste oplevelser under denne form for healing. Jeg er ikke i tvivl om det har hjulpet mig ud af en svær periode og tilbage til en hverdag hvor jeg øver mig i bare at være tilstede i nu'et og lade det ske der sker og så alligevel sove godt om natten.

Tak for dig, Tina. Namaste

Heidi" 


----------------------------------------------------------------------------------------------


STRESSET, DEPRESSIV OG ANGSTRAMT


Jeg har været hos Tina først til meditationsaftner derefter til healing, jeg har besøgt en del alternative behandler, og det er derfor jeg er nød til at dele mine oplevelser hos Tina med jer.


Tina er en helt fantastisk empatisk behandler hun er i stand til at vide hvilken behandling du har brug faktisk allerede nå hun snakker med dig og bestiller tid, det kan jeg roligt skrive, for jeg har sendt et par kollegaer til Tina, og vi har alle tre fået en behandling, som ikke ligner de andres, super godt gået.


For mit eget vedkommende, har jeg fået tre healing og jeg er bare kommet så langt med mig selv, jeg har været stressramt, depressiv samt til sidst angst, har taget piller i et år. Jeg var godt flad da jeg mødte op hos Tina første gang, hun fik gang i blokeringerne så jeg fik den energi tilført, som jeg havde brug for til at samle mig selv op og komme igang med at leve igen, vi er nu så langt at vi sammen snakker om hvad jeg har brug for, dvs.


Tina kan mærke hvad jeg har brug for, så med disse værktøjer er jeg nået hen til hvor livet er dejligt, er fuld af energi og klar til at drosle ned på mine piller for angst. Jeg er fuld af beundring for de evner Tina besidder og kan kun anbefale Tina hvis du står og har brug for hjælp til smerte det være sig psykisk som fysisk, hun kan det hele.


Knus Lone


-----------------------------------------------------------------------------------------------


GRAVIDITET & TERAPEUTISK SAMTALE


Jeg har gået hos Tina on/off de sidste 3 år og jeg bliver lige overrasket over hvad hun formår hver gang jeg besøger hende. Jeg begyndte hos Tina da jeg led af en utrolig voldsom kvalme og madlede under graviditeten med min datter. Tina hjalp mig med zoneterapi og vejledning i diverse homøopatiske lægemidler. Uden Tinas hjælp havde jeg aldrig klaret mig igennem de første måneder af graviditeten eller rettere sagt hele graviditeten, for jeg havde så stor glæde og gavn af behandlingerne at jeg fortsatte hele graviditeten.


Tina er et helt utroligt varmt og empatisk menneske og jeg føler at hun ser og hører mig som den jeg er. For mig betyder de næsten terapeutiske samtaler under behandligerne mindst lige så meget som selve den fysiske behandling.


Af hjertet tak Tina.


-----------------------------------------------------------------------------------------------TRIVSEL I VUGGESTUE


Jeg kan varmt anbefale en tur eller flere forbi Tina! 

Min søn på nu to år, trivedes ikke helt optimalt i vuggestuen. Jeg fandt Tinas hjemmeside, og så at hun havde erfaring med zoneterapi til børn som ikke var helt tilpas, så jeg kontaktede hende og beskrev udfordringen, og hun troede godt at hun kunne hjælpe, så vi besøgte hende. Som bekymret mor, var det en fornøjelse at møde Tina - den ro hun havde over sig, smittede af på mig. Hun havde hurtigt kontakt til min dreng, som ellers var ret skeptisk overfor nye mennesker på det tidspunkt. Hun tilpassede behandlingen fuldstændig efter hvad min søn kunne være med til - første behandling fik hun lov at røre hans fødder, de efterfølgende gange ville han ikke være med til det, og igen tilpassede hun behandlingen, så han sad på mit skød mens jeg fik zoneterapi - jeg var skeptisk over at behandlingen “skulle gå igennem mig”. Tina var forstående, og under behandlingen fik min dreng røde kinder, blev varm og træt - der skete NOGET! Så vi tog afsted flere gange, og hver gang oplevede vi en positiv forandring. 


Nu har vi været til møde igen med vuggestuen, som beskriver at han trives meget bedre, er mere glad og i stor udvikling! 


Tak til dig Tina; for din ro, for dine hænder, for din indføling og for det du kan. Fantastisk oplevelse at komme hos jer, som jeg varmt kan anbefale.


----------------------------------------------------------------------------------------------


BLÆREBETÆNDELSE

 

"Efter  mange   gange   med   blærebetændelse   med    pencillin   og  sulfametizol kure   efterfølgende   besluttede   jeg  mig  for   at    prøve zoneterapi      hos Tina.  


Jeg  fik   også  mange  gode  råd   så    nu   synes    jeg   at   jeg   har  styr på   min  blærebetændelse   og  har    det   både   fysisk   og   psykisk      bedre.

Så  det  vil   jeg  gerne  anbefale."

 

Esther


-----------------------------------------------------------------------------------------------


MAVEPROBLEMER


Jeg har brugt meget fra apoteket, som ikke hjalp så godt på min forstoppelse. Så læste jeg en artikel i avisen, hvor der stod "Fra en gang om ugen til en gang om dagen". Jeg ringede og fik tre gange zoneterapi. Det hjalp rigtig meget på min forstoppelse  sammen med at jeg går ture og drikker vand. Så det er jo dejligt.


Hilsen fra en dame fra 1940, K.W.


-----------------------------------------------------------------------------------------------


KOLIK


"Skriger dit barn mere end den sover, og kan du se det har ondt, så hjælp dit barn, dig selv og din familie ved at tage af sted til zoneterapi.


Vi har en pige på fire, som havde kolik som lille og som senere fik væske i ørerne og asmatisk bronkitis. Alle tre ting har zoneterapi hjulpet på. Nu har vi så fået barn nummer to og han havde også kolik. Så da han var tre uger, tog vi til zoneterapi. Han skreg flere timer i træk og havde svært ved at komme af med afføringen. Han sov i korte stræk a 20-40 min. og kunne være vågen i fem timer, hvor han skreg. Men bare efter to behandlinger kunne vi mærke en forskel og det blev bedre og bedre. Nu har han det godt.


Hjælp dig selv og din familie, for når dit barn ikke har det godt, så har man det heller det ikke godt som forældre. Det er det bedste vi har gjort, for vores børn og for os selv."


Jonni og Pia Kristenesen.


-----------------------------------------------------------------------------------------------


PISKESMÆLD OG KRONISKE MUSKELSPÆNDINGER


Efter et trafikuheld for snart 10 år siden, har jeg dagligt haft kroniske smerter i hoved, øjne, nakke og arme. Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger og nogle har også givet mig en form for lindring. Men intet har været så smertelindrende som øre akupunkutur. Det har især hjulpet på den konstante hovedpine, som jeg før vågnede op til hver dag. Den mærker jeg nu kun ca. en gang i ugen.  Behandlingen har betydet rigtig meget, da det har givet mig langt større overskud og glæde. Det er i hvert fald mange år siden, jeg har haft det sådan. Så jeg er meget glad :-)


Pigen med piskesmæld


-----------------------------------------------------------------------------------------------


VÅDLIGGER HJULPET


Vi har en dreng på 8 år, som var vådligger om natten. Faktisk var 95% af nætterne våde.... Vi har aldrig gjort det til noget problem, at han sov med ble om natten. Men i takt med at han blev ældre, begyndte det og fylde mere og mere for ham - og derved selvfølgelig også os som forældre. Vi havde prøvet forskellige ting inden Tina - der i blandt behandling hos vores egen læge. Men ingenting havde nogen effekt - andet end vi fik en dreng, som blev mere og mere ked af det og indesluttet.


Så hørte vi om Tina - og tænkte det skulle have en chance. Og hun har ikke mindre end reddet vores lille familie. Vi har nu en ovenud lykkelig dreng, som er fuldstændig tør hver eneste nat. Der bliver pludselig sovet hos kammerater nu - og man kan komme med på diverse lejre.


Behandlingen hos Tina tog cirka et halvt år (Tina havde forberedt os godt på, at det ville være en længere process). Men vi kunne fra hver eneste gang se fremgang, så det var ingen problem og få vores dreng afsted hver gang.


Trives vores børn ikke, gør vi det jo heller ikke som forældre. Det er SÅ skønt, at vi har vores dejlige glade dreng tilbage.

 

Tak Tina


-----------------------------------------------------------------------------------------------


KOLIK

Vi har en dreng på 3 mdr og startede ude ved Tina da han var knap 3 uger. Han pruttede rigtig meget men havde meget bøvl med at komme af med sin afføring og græd rigtig meget. Efter at vi har fået næsten 8 behandlinger zoneterapi har det hjulpet rigtig meget, hvilket som os forældre er rigtig glade for. Den dag i dag kommer han af med afføring stort set hver dag og stadig en masse prutter. Men pointen er at der er gang igen i hans tarmsystem.


Hilsen Pia Mølgaard 😊


--------------------------------------------------------------------------------------------------

UDTALELSER